Op 27 augustus bestaat Kabouter Plop 20 jaar!

Op 27 augustus 1997 werd op de Vlaamse zender VTM de allereerste aflevering van Kabouter Plop uitgezonden. Het kinderprogramma was meteen een gigantisch succes dat leidde tot 295 afleveringen, bioscoopfilms, theatershows, … . Om de twintigste verjaardag van Kabouter Plop te vieren, heeft Studio 100 héél wat op het programma staan, waaronder de gloednieuwe reeks ‘Plop & Felle’.

Op zondag 3 september lanceert VTMKZOOM Plop & Felle, een nieuwe reeks met afleveringen rond de bekendste kabouter van Vlaanderen vanuit zijn legendarische melkherberg. In de nieuwe serie Plop & Felle maken de kijkers voor het eerst kennis met Felle, het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop. Zij gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden. Omdat Plop met zijn kaboutervrienden al zoveel heeft meegemaakt, pikt hij af en toe in door zelf leuke herinneringen op te rakelen. Naar de verhalen van oom Plop luisteren vindt Felle geweldig. Bíjna zo leuk als het eten van zijn lekkere plopkoeken…

De reeks is vanaf 2 september elke zaterdag om 6:50 uur te zien op VTM en vanaf 3 september elke zondag om 7:00 uur bij vtmKzoom.

Plop-maand op Studio 100 TV

September is Plop-maand op Studio 100 TV! Dit betekent dat er allerlei fijne prijzen te winnen zijn en dat er volop shows, muziekclips en films te zien zijn van Plop. Ook Plop & de Peppers zullen niet ontbreken! Elk weekend in september kan je op zaterdag tussen 16u30-18u en op zondag tussen 6u30-8u genieten van Plopclips, Plopshows en Plop & de Peppers marathons! Elke zaterdag om 9u kan je een Plopfilm zien! Studio 100 TV zet Plop ook in de bloemetjes dit weekend tijdens “Studio 100 TV trekt eropuit in Westland Shopping Center”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *