Het allerlaatste seizoen van ‘Het Huis’ Anubis?

Maandag gaat alweer een nieuw seizoen van het populaire Nickelodeon-programma Het Huis Anubis van start. Hoewel Studio 100 formeel nog geen nieuws naar buiten heeft gebracht over de toekomst van het programma, zijn er heel wat indicaties dat het aankomende, nieuwe seizoen wel eens het allerlaatste zou kunnen zijn…

Morgen is het drie jaar geleden dat de allereerste aflevering van Het Huis Anubis werd geleden uitgezonden, op 26 september 2006. Mede door het grote aantal Nederlandse acteurs, was het programma onmiddellijk razend populair in Nederland. Naarmate de serie groeide, groeide echter ook de interesse van de Vlaamse jeugd.

Het product Anubis
De talrijke fans van het Huis Anubis werden de voorbije drie jaar uitgebreid in de watten gelegd. Ondertussen is er al een hele lijn van producten verschenen waarop personages uit het programma pronken. Toppers zijn ongetwijfeld de vele liedjes en de populaire theatershow. De kroon op het werk was echter de eerste bioscoopfilm, die duizenden bezoekers wist te lokken en één van de best bekeken films van 2008. Later dit jaar volgt de première van de Wraak van Arghus, de tweede bioscoopfilm van Anubis.

Vierde en laatste seizoen
Duizenden fans kijken vol spanning uit naar maandag, de dag waarop het vervolg op het spannende slot van seizoen drie zal worden uitgezonden. Hoewel de serie nog steeds erg populair is, zijn er de voorbije maanden heel wat indicaties geweest dat het aankomende, nieuwe seizoen wel een het allerlaatste zou kunnen zijn.

Nieuwe cast, nieuw verhaal
In het boek ‘De traan van Isis‘, het verhaal van het derde seizoen, werd bekend gemaakt dat het volgende boek dat zal verschijnen meteen ook het allerlaatste zal worden. ‘De vloek van Anchesenamon’, het boek dat later dit jaar in de winkelrekken zal liggen, vertelt het verhaal van het eerste en wellicht dus ook enige deel van het vierde seizoen.

Recent ontvingen personen die regelmatig figureren in één van de programma’s van Studio 100 een e-mail waarin een oproep werd gedaan voor figuranten voor de nieuwe serie van Anubis met, zo staat letterlijk in de e-mail, “een geheel nieuw verhaal en volledig nieuwe cast”.

Tenslotte zijn ook reeds bepaalde verhaallijnen van het nieuwe seizoen bekend geraakt die alleen maar de vermoedens van het verdwijnen van de huidige cast bevestigen. Bepaalde acteurs zouden reeds tijdens de eerste uitzendweken reeds uit het programma verdwijnen. Zo zouden Patrica en Joyce naar Amerika vertrekken, Jeroen zou dan weer naar Egypte gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *