K3 Animatieserie vanaf 2 november op Franse tv

K3, de Studio 100 animatieserie rond de populaire Vlaamse meidengroep gaat op 2 november in première op de Franse televisiezender M6. In de animatieserie volgen we de avonturen van Kate, Kim en Kylie tijdens hun wereldtournee.

Kate, Kim en Kylie (internationale personagenamen, nvdr.) zijn de drie zangeressen van de populaire meidengroep K3. Samen met hun bodyguard X reizen ze de wereld rond in hun K4, een luxe-tourbus. Overal waar ze komen geven ze een geweldig optreden, maar hun wereldtour brengt hun ook langs allerlei mysterieuze plaatsen waar de drie meiden spannende avonturen beleven.

In totaal werkte meer dan 100 mensen, meer dan twee jaar aan de animatieserie. Met de animatieserie wil Studio 100 het succes van K3 in de Benelux doortrekken naar de rest van de wereld. Na de lancering van de reeks, zal er in Frankrijk ook een interactieve site gelanceerd worden. In 2016 zal een licentieprogramma rond de animatieserie opgestart worden.

K3

De K3 animatieserie is geproduceerd door Studio 100 en Studio 100 Animation in samenwerking met Toon Factory. De reeks telt 52 afleveringen van 13 minuten, geregisseerd door Eric Cazes, die eerder ook de regie van Wickie de Viking 3D voor zijn rekening nam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *