Studio 100 TV staat in september helemaal in het teken van Kabouter Plop

Studio 100 TV maakte zonet bekend dat vanaf september de zender zal gaan werken met themamaanden, te beginnen met de ‘Plopmaand’ in September. Naast een heleboel kijkmarathons, staan er ook nieuwe afleveringen van Plop en De Peppers gepland!

Nu het einde van de vakantie in zicht is, staat er weer heel wat te gebeuren op televisievlak. De maand september is niet alleen de maand waarop de kinderen terug naar school gaan, maar is ook traditioneel de maand waarin het nieuwe televisieseizoen van start gaat. Studio 100 TV maakte zonet bekend dat er vanaf september gewerkt zal worden met maandthema’s, en beginnen doen ze met de Plopmaand!

In september zal Kabouter Plop dus extra in de kijker gezet worden, en er zal héél wat te beleven vallen!

Nieuwe afleveringen Plop en De Peppers

Vanaf maandag 19 september zullen er nieuwe avonturen van Plop en zijn vriendjes van de beestenband ‘De Peppers’ te zien zijn op Studio 100 TV.

Kijkmarathons

Tijdens de weekends zullen er kijkmarathons gepland worden, die helemaal in het teken staan van het thema van de maand. In september zullen er dus op zaterdag van 16:30 tot 18 uur en zondag tussen 6:30 en 8 uur enkel programma’s uitgezonden worden van Kabouter Plop. Tijdens deze kijkmarathons zullen o.a.  Plop vertelt, Plop en de Peppers, shows, TV-specials en clips van de populaire kabouter en zijn vriendjes uitgezonden worden. Maar ook de films Plop en het Vioolavontuur, Plop en de Toverstaf en Plop en de Pinguïn zullen tijdens de marathons te zien zijn.

Altijd prijs

Hou tijdens de maand september zeker de website van Studio 100 TV in de gaten, want er zullen regelmatig leuke prijzen weggeven worden, waaronder enkele gloednieuwe Plopspelletjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *