Studio 100 en Proximus breiden samenwerking uit

Na de start van hun exclusieve samenwerking in 2016 met de Franstalige zender Studio 100 TV en het digitaal entertainment platform Wanagogo, zetten Proximus en Studio 100 op 1 januari 2018 de volgende stap. Vanaf dan wordt ook de Vlaamse versie van Studio 100 TV exclusief in het basispakket van Proximus opgenomen. Vanaf 1 januari 2018 zal kookzender njam! ook in het basispakket van Proximus beschikbaar zijn.

Vanaf 1 januari 2018 kunnen Proximus klanten in Vlaanderen genieten van Studio 100 TV.  De Franstalige zender was reeds exclusief beschikbaar, net als het digitaal entertainment platform Wanagogo. Deze nieuwe stap vormt de basis van een nauwere samenwerking tussen Studio 100 en Proximus rond entertainment voor kinderen, die in de toekomst verder vorm zal krijgen.

Kookzender njam! zal vanaf 1 januari 2018 ook voor alle Proximus klanten beschikbaar zijn en wordt daarmee de referentie voor lekker koken en eten in Vlaanderen.

Hans Bourlon, CEO van Studio 100: “We zijn erg blij dat Proximus, een iconisch Belgisch bedrijf in volle bloei en met een mooie dynamiek, resoluut kiest voor Studio 100 als partner om samen verder te groeien. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Proximus de laatste jaren, en zijn erg opgetogen dat we deze nu kunnen verbreden in Vlaanderen. Deze nieuwe dynamiek geeft ons veel vertrouwen in de toekomst: samen met Proximus gaan we een mooi Belgisch verhaal schrijven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *