Populaire Nickelodeon-figuren palmen voor het eerst Plopsaland De Panne in

Tijdens het verlengd weekend van zaterdag 28 april tot en met dinsdag 1 mei strijken de bekendste Nickelodeon-helden in Plopsaland De Panne neer voor vier dagen vol Meet & Greets tijdens het gloednieuwe evenement: Nickelodeon Fandays.

Plopsaland De Panne maakte onlangs bekend om in 2018 volop te investeren in een uitgebreide evenementenkalender. Dit maakt het park met de Nickelodeon Fandays meer dan waar. PAW Patrol, Dora & Diego, SpongeBob & Patrick, Shimmer & Shine en De Teenage Mutant Ninja Turtles kiezen ervoor om hun verlengd weekend in Plopsaland De Panne door te brengen.

In samenwerking met de razend populaire televisiezender Nickelodeon kunnen kinderen er hun favoriete helden ontmoeten en leuke selfies nemen tijdens de verschillende Meet & Greets. Daarnaast kunnen ze deelnemen aan tal van interactieve activiteiten en is er zelfs een volledig gethematiseerd Nickelodeon Village met PAW Patrol-playzone, Blaze en de Monsterwielen Springkussen en Shimmer & Shine tent waarin de creatievelingen hun eigen tiara kunnen maken. Voor wie het wat competitiever mag, is er meerdere keren per dag een Nickelodeon Quiz met Nickelodeon-gezicht Stef Poelmans waarbij er leuke prijzen te rapen vallen. Vervolgens herenigen de figuurtjes van Nickelodeon zich in de kleurrijke Nickelodeon Parade, als perfecte afsluiter van de dag.

Het evenement inclusief Meet & Greets en activiteiten is inbegrepen in het toegangsticket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *