Nieuwe reeks van het legendarische spelprogramma ‘Zeg eens euh’ op komst!

Maar liefst 24 jaar geleden ging op de toenmalige BRT ‘Zeg eens euh’ van start. Het spel werd gepresenteerd door Gert Verhulst, totdat hij in 1996 de VRT verliet om Studio 100 op te richten. De nieuwe reeks zal deze zomer te zien zijn op de Vlaamse zender VIER, en Gert Verhulst zal opnieuw van de partij zijn als presentator. 

Van 1992 tot en met 1997 liep het populaire spelprogramma ‘Zeg eens euh’, bedacht door Gert Verhulst en Hans Bourlon, op de toenmalige BRT. In het spelprogramma is het de bedoeling dat de panelleden een minuut moeten volpraten over een gegeven onderwerp, zonder het woord ‘euh’ te gebruiken. In het toenmalige programma bestond het panel uit Koen Crucke, Margriet Hermans, Jaak Pijpen en Emiel Goelen.

In augustus zal VIER een nieuwe reeks van het populaire spelprogramma uitzenden, en naast Gert Verhulst, zullen ook een aantal van de toenmalige panelleden, zoals Margriet Hermans, terugkeren. Maar ook een hele hoop nieuwe gezichten zullen hun opwachting maken in het spel, waaronder Karen Damen, Jelle De Beule, Maaike Cafmeyer, …

‘Zeg eens euh’ zal worden geproduceerd door Studio 100. De opnames zullen in juni van start gaan bij Studio 100 in Schelle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *