Tweede nieuwe Studio 100 bioscoopfilm voor dit najaar

Vorige week brachten we het exclusieve nieuws dat er op 24 oktober 2018 een gloednieuwe film van Studio 100 in de bioscoop moet verschijnen. Vandaag kunnen wij melden dat er ook op 19 december 2018 een Studio 100 film uitgebracht zal worden. 

Kinepolis Film Distribution heeft zopas zijn releaselijst voor dit jaar geüpdatet. In deze nieuwe versie van de lijst staan voor dit najaar 2 nog titelloze Studio 100 films op het programma. De eerste moet verschijnen op 24 oktober 2018 en de tweede op 19 december 2018. Voorlopig is nog onbekend om welke producties het gaat, wie de acteurs zijn, wie de regie voor zijn rekening neemt, … .

Wij vermoeden dat één van de releases de nieuwe Maya de Bij film zal zijn, die dit jaar wereldwijd in de bioscopen zal verschijnen. De tweede film is al moeilijker raden, maar de kans is groot dat dit een nieuwe K3-film zal zijn, aangezien K3 Love Cruise het zéér goed doet in de bioscoop én er in de maand juni (dezelfde maand waarin de vorige film werd opgenomen) geen voorstellingen van de K3-show gespeeld worden.

Van zodra er meer duidelijkheid is over de producties, zullen wij daarover berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *