Zonnige start voor het Studio 100 Zomerfestival

Met deze temperaturen en het heerlijke zonnetje kijkt iedereen steeds meer uit naar de zomer en vakantie! En hoe kan de leukste vakantie van het jaar beter ingeluid worden dan met een bezoek bij het grootste familiefeest van Nederland; het Studio 100 Zomerfestival!

Alle Studio 100 karakters trekken op 23 en 24 juni 2012 weer naar Rotterdam om samen Ahoy alweer voor de elfde keer op zijn kop te zetten! Feesten jullie mee met K3, Piet Piraat, Mega Mindy en alle anderen?

Dit jaar gaat Kobe, de bekende goochelaar van de kindergoochelshow AbraKOdabra, het festival presenteren. Maar dat gaat hij niet alleen doen; hij krijgt namelijk hulp van de altijd vrolijke en eigenwijze Bobo! Bobo staat bekend om zijn gekke grappen, zijn ondeugendheid en het talent om in rare situaties terecht te komen. Als dat maar goed gaat!

Naast Kobe en Bobo staan ook Kabouter Plop met zijn kaboutervrienden, Samson & Gert, Piet Piraat, Bumba, Mega Mindy en natuurlijk de meisjes van K3 samen op het podium om met alle aanwezigen een knallend begin van de zomer te vieren. Iedereen kan meezingen en – dansen op de leukste liedjes van zijn of haar favoriete tv-vriendjes. De zomer wordt zonniger dan ooit!

De kaartverkoop is enige tijd geleden gestart. Tickets zijn verkrijgbaar voor de volgende vier shows:

  • Zaterdag 23 juni om 13.30 uur
  • Zaterdag 23 juni om 16.30 uur
  • Zondag 24 juni om 10.30 uur
  • Zondag 24 juni om 13.30 uur

Tickets zijn er al vanaf € 10,- en te koop via See Tickets: www.seetickets.nl / 0900 – 300 5555 (0,45 ct. p.m.). Meer informatie over het Studio 100 Zomerfestival is te vinden op www.studio100.nl of via deze link.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *