Nieuw: DVD Plop en de Kabouterbaby

De kabouterbaby blijft harten veroveren: deze week komt de kaskraker Plop en de Kabouterbaby uit op DVD, 
nadat meer dan 300.000 bezoekers deze grappige en ontroerende film in de bioscoop zagen.

Naast Walter de Donder, Chris Cauwenberghs, 
Agnes de Nul en Aimé Anthoni als de populairste kabouters van de Lage Landen, en natuurlijk de snoezige kabouterbaby, zijn er ook grappige gastrollen weggelegd 
voor niemand minder dan Piet Huysentruyt, Ron Brandsteder, Kobe van Herwegen, Jean-Marie Pfaff, Johan Boskamp, Sofie van Moll en Jenne Decleir.

De film ‘Plop en de Kabouterbaby‘ is nu verkrijgbaar op DVD.

Plop en de Kabouterbaby
Wanneer een konvooi van circuskabouters door het bos rijdt, valt er een mandje van één van de aanhangwagens. Het mandje komt in een beek terecht en drijft weg van het konvooi. In het mandje ligt de baby van de kabouterclowns… Even later vindt Kabouter Lui het mandje. Hij is meteen dol op de baby en wil voor hem zorgen, dus hij trekt ermee naar zijn kaboutervrienden. Plop is echter heel fanatiek bezig met het maken van een nieuwe soort Plopkoek. Binnenkort komt de Proefkabouter immers naar het Kabouterbos, en Plop wil door hem erkend worden als ‘Fijnproefkabouter’.

Plop wil daarom nu vooral met rust gelaten worden en heeft geen oren naar het verhaal van Lui. Door een paar misverstanden denkt Plop dat Lui ook zijn eigen koeken aan het maken is. Lui denkt op zijn beurt dat Plop kabouterbaby’s in zijn koeken wil verwerken. Daarom houdt Lui de baby zoveel mogelijk verborgen voor Plop. Hij zal zelf wel voor de baby zorgen, wat de nodige hilarische toestanden met zich meebrengt. Krijgt Plop het getuigschrift van de Proefkabouter? Blijft de baby bij onze kaboutervrienden? En wordt Lui niet moe van de Kabouterbaby?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *