Piet Piraat keert terug naar het theater!

Goed nieuws voor de fans van Piet Piraat. Vanaf 6 april 2019 zal Piet Piraat samen met zijn kornuiten te zien zijn in de Vlaamse theaters met de gloednieuwe theatershow: ‘Piet Piraat en de Toverlantaarn’. Tickets zijn vanaf verkrijgbaar via de website van Studio 100. 

Onze goede vrienden Piet Piraat, Stien Struis, Berend Brokkepap en Steven Stil vertellen elk één van de vele spannende avonturen die ze op al hun reizen hebben beleefd. Daarbij krijgen ze de hulp van een wel heel speciaal voorwerp: een Toverlantaarn! De Toverlantaarn projecteert de mooiste achtergronden die de piraten helpen bij het vertellen. Ook gebruiken ze een heleboel voorwerpen om het verhaal tot leven te brengen én roepen ze extra hulp in van alle kleine piraatjes die komen kijken.

Schip ahoy! Kom samen met je piratenvrienden en vriendinnen kijken naar een interactieve show vol hits, verrassingen en de stoerste piratenverhalen!

Praktische info

‘Piet Piraat en de Toverlantaarn’ zal vanaf 6 april te zien zijn in verschillende Vlaamse theaters. De show is te zien in Overijse, Ninove, Brugge, Kortrijk, Dendermonde, Turnhout, Heist-op-den-Berg, Genk, Scherpenheuvel, Asse, Oostende en Hasselt.

Meer info en tickets via Studio100.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *