Bioscoopfilm Nachtwacht ook in Nederlandse bioscopen

3 maanden geleden werd bekend gemaakt dat de helden van de Nachtwacht een eerste bioscoopfilm krijgen, die vanaf 12 december in de Vlaamse bioscopen te zien zal zijn. Zopas maakte Studio 100 bekend dat de film ook in de Nederlandse bioscopen zal worden uitgebracht. 

‘De Poort Der Zielen’ is de allereerste bioscoopfilm voor de helden van de Nachtwacht, waarvan de opnames momenteel nog volop aan de gang zijn. De film moet vanaf 12 december in de Vlaamse bioscopen te zien zijn. Maar nu is er ook goed nieuws voor de Nederlandse fans van de Nachtwacht. Studio 100 heeft zonet bekend gemaakt dat de film vanaf 19 december in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

‘Nachtwacht – De Poort Der Zielen’ is een co-productie van Studio 100, Ketnet en Nickelodeon en zal in Vlaanderen worden verdeeld door Kinepolis Film Distribution en in Nederland door Splendid Film.

Het Verhaal

De bewoners van het pittoreske Schemermeer maken zich op voor een groot dorpsfeest. Vladimir (Louis Thyssen), Wilko (Giovanni Kemper) en Keelin (Celine Verbeeck), de leden van de Nachtwacht, hebben extra reden tot feesten want hun vriend en mentor Vega (Sven De Ridder) mag eindelijk uit zijn boek komen. Maar de vreugde is van korte duur want de drie helden krijgen slecht nieuws te horen. Iemand van hen zal immers de Nachtwacht moeten verlaten. Ondertussen beraamt de opperdemon Nemmeza snode plannen om alleenheerser te worden over alle werelden.

Zal de Nachtwacht sterk genoeg zijn om dit duistere wezen tijdig te stoppen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *