Finalisten ‘K2 zoekt K3’ bekend

Zaterdag zullen we eindelijk weten wie er naast Karen en Kristel op het podium zal staan. Anne moest net voor de finale het landgoed van ‘K2 zoekt K3’ verlaten.

Het einde nadert van ‘K2 zoekt K3’. Zaterdag zullen we tijdens een grote televisieshow weten wie de opvolgster wordt van Kathleen. Het Nederlandse meisje, Anne moest dit weekend de talentenjacht verlaten. Karen en Kristel hadden het bijzonder moeilijk met hun beslissing, maar hakten uiteindelijk toch de knoop door.

Eerder deze week werd er veel opschudding veroorzaakt omdat Anne een relatie had met een medewerker van Studio 100.

Eén Vlaming en twee Nederlandse meisjes zullen het tegen elkaar opnemen in de grote finale, die zaterdag rechtstreeks te zien zal zijn op VTM en SBS6. Noa, Madelon of Josje zal zich volgend weekend de nieuwe vriendin van K3 mogen noemen. Pas dan zal het echte K3-leven beginnen.

Ook het publiek mag zijn stem laten horen en beslist wie de laatste afvaller wordt. Karen en Kristel zullen dan beslissen wie van de twee laatste kandidates het nieuwe groepslid zal worden.

‘MaMasé!’, de nieuwe single van K3 kun je nu al downloaden in drie versies via Itunes en de MP3-shop van Studio 100. De single werd namelijk opgenomen met elk van de drie finalistes van ‘K2 zoekt K3’. Vanaf 12 oktober is de uiteindelijke versie in de winkels te koop. ‘MaMaSé!’ zal ook de titel worden van de nieuwe full CD die vanaf 23 november in de winkels ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *