Studio 100 Media haalt Tashi naar Zuid-Europa

Studio 100 Media, de salesafdeling van Studio 100, heeft een licentieovereenkomst met Planeta Junior voor de nieuwe animatiereeks Tashi.

Het bedrijf heeft de exclusieve rechten verkregen voor televisie, home-entertainment, on demand (digitaal), merchandising en algemene licenties – met uitzondering voor games, pretparken, muziek en shows.

Planeta Junior heeft door de overeenkomst de exclusieve rechten van Tashi in Zuid-Europese landen als Italië, Spanje, Portugal, Griekenland en Cyprus. Patrick Elmendorff van Studio 100 Media is opgetogen over de nieuwe overeenkomst: “We werken al enkele jaren samen met Planeta en zijn tevreden om verdere stappen te zetten in de geslaagde samenwerking. Planeta is een perfecte partner om het bereik in Europa te vergroten.”

Tashi is een productie van Flying Bark Productions in samenwerking met Telegael Teoranta en Discreet Art Productions. Recent raakte bekend dat ook de Australische zenders ABC en Network Seven het programma zullen uitzenden. Het programma is momenteel in pre-productie en zal wellicht in het najaar van 2014 op de buis komen.

Tashi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *