Opnieuw verlengingen voor Spektakel-Musical 40-45

De ticketverloop voor de Spektakel-Musical 40-45 loopt als een sneltrein. Ondertussen gingen er maar liefst 140.000 tickets de deur uit. Om aan de vraag naar tickets te kunnen blijven voldoen, heeft Studio 100 beslist om de speelperiode te verlengen t.e.m. 2 december 2018.

Vorige maand kondigde Studio 100 voor de eerste keer een reeks verlengingen aan voor de Spektakel-Musical 40-45. Wegens het aanhoudende succes van de ticketverkoop (er werden reeds 140.000 tickets verkocht) heeft Studio 100 beslist om opnieuw twee weken aan extra voorstellingen in verkoop te brengen. Ondertussen speelt de musical dus al zeker t.e.m. 2 december 2018.

Gert Verhulst: “Ik ben ongelofelijk fier dat we opnieuw verlengingen kunnen aankondigen voor 40-45. Een half jaar voor de wereldpremière zitten de voorbereidingen op kruissnelheid. Naast een absoluut creatief topteam hebben we ook een Vlaamse topcast kunnen samenstellen met grote én verrassende namen. Voeg daar nog spectaculaire en grensverleggende technische hoogstandjes aan toe en dan weet je dat we onze bezoekers een onvergetelijke theaterervaring zullen bezorgen!”

Het verhaal

40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis…

Grensverleggend op alle vlakken

Voor de Spektakel-Musical 40-45 kan Studio 100 rekenen om een indrukwekkende dubbele cast (de blauwe en groene) die afwisselend de voorstellingen zullen spelen.

                           Blauwe Cast                           Groene Cast
Louis               Jonas Van  Geel                     Jonas Van  Geel
Staf                 Jelle Cleymans                       Jelle Cleymans
Emiel              Peter Van de Velde                 Lucas Van den Eynde
Anna               Marleen Merckx                      Ann Tuts
Sarah             Clara Cleymans                       Nathalie Meskens
Leon               Jo De Meyere                          Herbert Flack

Maar niet alleen door de dubbele cast is deze productie grensverleggend: ook het technisch concept, inclusief rijdende tribunes, dat voor deze voorstelling werd bedacht is een absolute wereldprimeur. Speciaal voor 40-45 bouwt Studio 100 in Puurs een Pop-Up Theater om deze gigantische monsterproductie te kunnen huisvesten.

Tickets

Voor tickets en meer info verwijzen we u door naar de officiële website van de productie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *