Nieuwe afleveringen Iedereen K3 vanaf morgen op vtmKzoom

Goed nieuws voor de fans van K3: vanaf morgen (zaterdag 30 september) zijn de gloednieuwe afleveringen van Iedereen K3 te zien op vtmKzoom. In de eerste aflevering komt niemand minder dan Jacques Vermeire. 

Vanaf zaterdag 30 september is Iedereen K3 terug op vtmKzoom. In het nieuwe seizoen hebben Hanne, Klaasje en Marthe opnieuw een heleboel kinderen uitgenodigd om er samen met hen een superleuke dag van te maken. Samen met hen werken ze rond verschillende rubrieken en onderwerpen die allemaal deel uitmaken van het ‘K3-zijn’: van dansen en zingen tot koken, knutselen, sporten en nog veel meer. Hoe maak je de echte Pina Colada-cocktail? Hoe leg je leuke vlechtjes in je haar? En hoe maak je je outfit volledig K3-proof? De meisjes leren het allemaal stap voor stap in Iedereen K3.

Ook komt er elke aflevering een bekende gast over de vloer die komt vertellen over zijn of haar specialiteit. Zo krijgen Hanne, Marthe en Klaasje tennisles van Yanina Wickmayer, leren ze rocken van de stoere Sean Dhondt, horen ze van Adil El Arbi wat een regisseur precies doet en krijgen ze lekkere en gezonde kooktips van foodie Ellemieke Vermolen, de echtgenote van chef Sergio Herman.

Tijdens de eerste aflevering komt niemand minder dan komiek Jacques Vermeire langs bij de meiden van K3. Jacques is geen onbekende voor de meisjes: hij speelde al een vast personage in Hallo K3 en heeft een rolletje in de nieuwe K3-film. Jacques kent de kneepjes van het acteervak dus als geen ander en leert het drietal gekke bekken trekken en bulderlachen op commando. Marthe slaat aan het knutselen en leert hoe je feestjes nog vrolijker kan maken met zelfgemaakte vlaggetjes. Klaasje legt uit aan de kids hoe je een vlecht maakt waar een gekleurd lint in verweven zit. Eindigen doet K3 met hun hit Hallo K3.

Iedereen K3 is vanaf 30 september elke zaterdag om 08:15 uur te zien bij vtmKzoom en vanaf 1 oktober elke zondag op VTM om 08:40 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *