Nieuwe avonturen van Lolly Lolbroek en vakantiepret met Joyce, James en Annabet!

Tijdens de eerste schoolvakantie van het nieuwe schooljaar, heeft Studio 100 TV enkele leuke activiteiten en programma’s gepland. Zo zullen James, Joyce en Annabet te zien zijn in het gloednieuwe programmaonderdeel ‘Vakantiepret’, zijn er nieuwe afleveringen van ‘De Avonturen van Lolly Lolbroek’, …

De hele vakantie lang bouwen James, Joyce en Annabet een feestje op Studio 100 TV! Wat mag je verwachten?  Ze leren je elke dag allerlei leuke moves, ze zorgen ervoor dat  je hersenen goed wakker blijven met een heleboel weetjes en ze geven je ook knutseltips en ideetjes om de vakantie nog leuker te maken. Elke vakantie de hele dag tussen de programma’s door op Studio 100 TV en op studio100.com/tv.

Nieuwe afleveringen van Lolly Lolbroek

Fans van Studio 100 TV kennen Lolly Lollybroek ongetwijfeld al. Lolly beleeft gekke avonturen met haar vrienden Marx en Kara. Haar vader, Lex Lolbroek is een uitvinder en zijn experimenten lopen soms … fout. Een muzikale en grappige reeks. Vanaf 29 oktober is Lolly Lolbroek er weer met haar beste vriendjes Kara en Marx. Samen beleven ze elke zaterdag gloednieuwe avonturen, alleen op Studio 100 TV.

Sintmaand

Naast de bovenstaande leuke programma’s, is deze maand ook Sintmaand. Tijdens de Sintmaand zend Studio 100 TV extra veel afleveringen uit van Slot Marsepeinstein: De Pietenacademie in keileuke Sintmarathons, elke zaterdag van 16u30 tot 18u en op zondag van 6u30 tot 8u.

Naast de Sintmarathons zijn er op de website van Studio 100 TV regelmatig leuke sintprijzen te winnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *