Tegen de Sterren op gaat live!

Na 3 seizoenen op televisie en een gloednieuw 4e seizoen in de maak, zijn de helden van het VTM-programma ‘Tegen De Sterren Op’ helemaal klaar voor een denderende live-show: “Tegen de Sterren op Live” in de Lotto Arena te Antwerpen.

Regi, Annemie Struyf, Christoff, Elio Di Rupo, Lady Gaga, Jan Becaus, Natalia, de Romeo’s, Selah Sue en vele anderen worden live geïmiteerd op het podium van de Lotto Arena.

Nathalie Meskens, Guga Baúl, Walter Baele, Jonas Van Geel, Clara Cleymans, Tine Embrechts, Ella Leyers, Ivan Pecnik en Chris Van Espen staan garant voor een avond lang top-entertainment.

tegendesterrenop.jpg

Christoff in een unieke Klagerfestival-medley, Annemie Struyf in een onverwachte ontmoeting met Zuster Catharina, Regi die zijn handjes opwarmt of De Romeo’s die door het lint gaan: bij “Tegen de Sterren op Live” kan het allemaal! En voor één keer heeft u het niét gezien op televisie.

Feest mee met de sterren uit ‘Tegen De Sterren Op’ in een groots spektakel boordevol live-muziek en enkele legendarische sketches. Een ijzersterke imitatie van een spetterende show dat georganiseerd wordt door Studio 100!

“Tegen de Sterren op Live” vindt plaats op 1 maart 2014 in de Lotto Arena te Antwerpen. Tickets en info via www.tegendesterrenop.be.

Check ook snel onderstaand filmpje: onze Koning & Koningin hebben er alvast veel zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *