K3-show in première in Flanders Expo

Dit weekend ging in Flanders Expo te Gent de gloednieuwe K3-show in première. De “oude” en de “nieuwe” K3 gaven het beste van zichzelf tijdens 6 uitverkochte voorstellingen. In totaal zullen ongeveer 100 voorstellingen van de show gegeven worden in Vlaanderen en Nederland voor meer dan 300.000 enthousiaste fans.

Hanne, Klaasje en Marthe stonden dit weekend voor de eerste maal als K3 op het podium van een echte K3-show. In de gloednieuwe show namen Hanne, Klaasje en Marthe namelijk de fakkel over van de Karen, Kristel en Josje. Dit werd vooral door de nummerkeuze bewerkstelligd. Karen, Kristel en Josje zongen enkel de liedjes uit de voorbije 17 jaar, terwijl Hanne, Klaasje en Marthe zowel oude als nieuwe liedjes brachten. Tijdens de show brachten de zes dames tezamen een medley van een aantal K3-hits.

Karen, Kristel en Josje mogen als de afscheidnemende K3 de show opgang trappen met het zeer populaire “MaMaSé” en een medley met de liedjes van de verschillende K3 televisieprogramma’s. De drie maken ook van het moment gebruik om alle fans te danken voor de afgelopen 17 jaar, waarna de nieuwe generatie het mag overnemen. Hanne, Klaasje en Marthe verschijnen op het podium en het publiek gaat uit zijn dak op de tonen van “10.000 Luchtballonnen“.

Het decor van de show is een groot hartvormig LED-scherm, waarop beelden uit het goed-gevulde K3 archief geprojecteerd worden en verschillende leuke animaties het op dat moment gezongen lied ondersteunen. Voor de setlist van de show heeft Studio 100 gekozen voor een gezonde mix van gloednieuwe nummers, waaronder 10.000 Luchtballonnen, Kusjessoldaten en het nog niet eerder gebrachte Rettettet, en van de populaire K3-hits, waaronder MaMaSé, Alle kleuren en Oya lélé.

Als afsluiter van een geweldige show brachten Hanne, Klaasje en Marthe opnieuw de zeer populaire “10.000 Luchtballonen” dat door alle aanwezigen luidkeels werd meegezongen.

Na 17 jaar neemt een nieuwe generatie de fakkel over van Karen, Kristel en Josje en wat ons betreft mogen Hanne, Klaasje en Marthe er nog eens 17 jaar bijdoen.

Reserveer alvast het CD-album “10.000 luchtballonnen” via Bol.com.

_j8a0656

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *