Plopsaland De Panne verwelkomt 15 miljoenste bezoeker

2015 is een waar feestjaar voor Plopsaland De Panne. Niet alleen bestaat het populaire attractiepark 15 jaar, maar ook de kaap van 15 miljoen bezoekers werd in dit feestjaar behaald. Op zaterdag 28 november omstreeks 11 uur werd de 15 miljoenste bezoeker verwelkomd door Hoofdpiet en parkmanager Wim Wauters in het bijzijn van de verzamelde pers.

Zaterdag 28 november 2015 omstreeks 11 uur verwelkomde Plopsaland De Panne zijn 15 miljoenste bezoeker. De vijfjarige Trixie Roels uit Brugge mag zich vanaf heden de 15 miljoenste bezoeker van het mooiste land ter wereld noemen. Samen met haar broertje Seppe kreeg zij een leuk cadeaupakket aangeboden door de zwarte pieten, die tijdens de Sint Weekends massaal aanwezig zijn in het park.

DSC_0054

“Ik ben enorm blij en fier. Het is toeval natuurlijk dat de 15 miljoenste bezoeker ook verwelkomd mag worden op onze 15e verjaardag. In de beginperiode hadden we wat minder bezoekers, maar de laatste jaren komen er meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar over de vloer. 15 miljoen, dat is dus al een aardig getal!” vertelt Parkmanager Wim Wauters ons. Hij wist ons ook al wat over de toekomst van het park te vertellen: “De houten achtbaan, waar de opbouw deze week van begonnen is, moet tegen de zomer van 2016 af zijn. In het voorjaar van 2016 beginnen we met de voorbereidende werken van ons Plopsa Hotel, dat 82 kamers zal tellen. Ook voor de daarop volgende jaren hebben we al plannen, die helaas nog niet concreet genoeg zijn om er al over te communiceren.”.

Bekijk op onze facebookpagina het fotoverslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *