De DVD-releases van de maand mei

Een nieuwe maand breekt aan. Voor de fans van diverse Studio 100 producties betekent dit dat er nieuwe dvd’s zullen verschijnen. In mei zijn er releases van K3, Ghost Rockers en Plop en de Peppers. 

In mei verschijnen er weer drie dvd’s van diverse Studio 100 producties. Op 19 mei verschijnt het tweede deel van het derde seizoen van Ghost Rockers en de tweede volume van Iedereen K3. Op 26 mei verschijnt de tweede volume van Plop en de Peppers.

Ghost Rockers – Seizoen 3 Deel 2

Mila is totaal van de kaart. Haar vader is onschuldig aan de moord op Helena Casteleyn-Kent, maar het enige bewijs dat hem vrij kon krijgen werd vernietigd door Rayan Demirel. Mila ziet geen andere oplossing meer. Ze moet infiltreren bij Goudslang, een obscure bende waar Helena ooit deel van uitmaakte. Op veel steun van de Ghost Rockers of haar vader hoeft Mila niet te rekenen. En Brandon wil de waarheid rond de dood van zijn moeder ook weten, maar niet ten alle prijzen. Hij wordt stilaan verliefd op Mila en gaat haar net daardoor steeds feller tegenwerken. Maar voor Mila is er geen weg terug. Wanneer ze dankzij de nieuwe, mysterieuze leerlinge Fenne een eerste voet in de bende kan zetten, gaat het snel van kwaad naar erger. Mila moet steeds verder gaan, in een poging het leven van haar vader te redden.

Bestel via deze webshops:

Iedereen K3 – Volume 2

In elke aflevering van IEDEREEN K3 nemen Hanne, Marthe en Klaasje hun fans op sleeptouw doorheen een mix van rubrieken en onderwerpen, die allemaal deel uitmaken van het ‘K3-zijn’. Daarnaast nodigen ze in elke episode een supercoole gast uit in hun studio! In Volume 2 van K3 zijn er dubbel zoveel pret met de meisjes: je kan er ook een jaaroverzicht terugvinden van het startjaar van Hanne, Klaasje en Marthe als K3.

Bestel via deze webshops:

Plop en de Peppers – Volume 2

In ‘Plop & de Peppers’ leren we 3 nieuwe vriendjes van Kabouter Plop kennen: Pepijn het Konijn, Pol de Mol en Pip de Muis. Deze 3 vrienden wonen in een holle boomstam in het kabouterbos en vormen samen de muziekgroep ‘De Peppers’ met Kabouter Plop als zanger. Ze zijn van nature erg verschillend en avontuurlijk, waardoor het trio keer op keer in de problemen komt.

Bestel via deze webshops:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *