Studio 100 scoort in het buitenland

Na de lancering van Het Huis Anubis in het buitenland, is het binnenkort de beurt aan Amika. Ook andere Studio 100-programma’s, zoals Bumba en Big & Small, doen het uitstekend buiten onze landsgrenzen.

Naast Vlaanderen en Nederland, zullen de avonturen van Merel en haar witte paard ook in Italië te zien zijn. Amika zal te zien zijn op RAISAT. Ook het vrolijk clowntje Bumba is bijzonder populair in het buitenland. Sinds september was het programma voor de eerste keer te zien in Duitsland en Kroatië. Bumba wordt uitgezonden in meer dan 30 landen en is één van de succesvolste producties van Studio 100.

De co-producties van Studio 100 en de BBC doen het ook erg goed in het buitenland. Big & Small (Bol & Smik) en Kerwhizz (Kwiskwat) zijn niet enkel in Groot-Brittannië bijzonder populair, maar zelfs in Afrika, Azië en Amerika kregen deze producties al goede commentaren.

De film van Wicky de Viking, Wickie Und Die Starken Manner, is een echte topper in Duitsland en Oostenrijk. De film loopt sinds 9 september in de zalen, maar lokte nu al meer dan 3 miljoen bezoekers. Dit is goed voor een plaatsje in de top 4 van de best bezochte films dit jaar in Duitsland.

Ondertussen wordt er nog druk gewerkt aan de 3D-remake van Maja De Bij. Ook voor dit programma is er al heel wat interesse van verschillende zenders getoond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *