Studio 100 Film maakt animatiefilm rond Don Quichot

Don Quichot is een wereldwijd bekend figuur uit de boeken van de Spanjaard Cervantes. Het Duitse Studio 100 Film is begonnen aan een animatiefilm die zich afspeelt in de wereld van Don Quichot, samen met UNSAM en GGVFX. De film moet tegen het einde van 2018 klaar zijn voor release.

Quixote’s – The Heirs of La Mancha, speelt zich af in het kleine, maar wereldbekende dorp ‘La Mancha’, in de tijd van Don Quichot. Het land wordt geteisterd door zware stormen, die de bewoners op de vlucht doen slaan, maar er is een lichtpuntje, dat we vinden in het huis van de elfjarige Alfonso en zijn drie denkbeeldige muzikale konijnen, die na de plotselinge verdwijning van zijn vader, alleen woont in het grote huis.
Pancho en Victoria willen hun dorpje niet verlaten voor de zware stormen, en ze beseffen dat ze een echte Quichot kunnen gebruiken. De twee gaan opzoek naar Don Quichot’s kleinzoon Alfonso, die in het grote huis op de heuvel woont. Samen gaan de drie de strijd aan met het monster dat de stormen veroorzaakt, in de hoop om zo hun dorp en land te redden.

Studio 100 Film heeft al een korte making-of van de film vrijgegeven.

Quixote’s – The Heirs of La Mancha wordt geregisseerd door de Argentijn Gonzalo Gutierrez en werd geschreven door Carlos Kotkin (Rio 2). Het Duitse ‘Studio 100 Film’ staat in voor de productie, samen met UNSAM en GGVFX, het productiehuis van regisseur Gonzalo Gutierrez. De film duurt 85 minuten en moet tegen eind 2018 klaar zijn voor release.

quixotes

quixotes_1

quixotes_2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *