Dobbelstenen rollen door het Sportpaleis tijdens Sintshow!

Studio 100 kiest ook voor deze editie van de Grote Sinterklaasshow voor een groot familiespektakel met zowat alle figuren van het productiehuis én met de prinsessen van het aankomende programma Prinsessia als verrassingsact.

Meer dan tienduizend kinderen, ouders en grootouders trekken dit weekend naar het Sportpaleis in Antwerpen voor de Grote Sinterklaasshow. In de indrukwekkende allesomvattende show – met orkest, ballet en koor – passeren zowat alle figuren van Studio 100 de revue. Mega Mindy, Bumba, Piet Piraat, Plop, Samson & Gert en K3 zijn allemaal weer van de partij.

Zou het lukken om het grote ganzenbord van Sinterklaas uit te spelen en alle pakjes uit de schoorsteen te bevrijden? En belangrijker: waar is het grote boek van Sinterklaas? Laat vlug de reuze grote dobbelstenen door het Sportpaleis rollen!

Maya de Bij

Dit jaar krijgen twee nieuwe producties een rol in de show. Zo nodigt Maya de Bij iedereen uit om samen met haar te dansen, draaien, zwaaien en zingen op het nieuwe liedje: De Maya Dans.

Prinsessia

Prinsessen Violet, Iris, Roos, Madeliefje en Linde – uit het aankomende programma Prinsessia – krijgen ook een rol in de Grote Sinterklaasshow. De vijf zingen in primeur hun eerste hit, vermoedelijk ook het titellied van de reeks. Het is fijn, zo fijn om prinses te zijn!

Het liedje is sinds vandaag digitaal te koop op iTunes, een fysieke cd-single kan tijdens de sinterklaasshow gekocht worden. De serie is vanaf volgend jaar te zien op televisie.

Bekijk alle foto’s.

Sinterklaasshow_prinsessia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *