Prinsessia show dit najaar in Vlaamse theaters

De prinsessen van Prinsessia toeren sinds kort langs de Nederlandse theaters met hun allereerste theatershow ‘De droomtroon’. Vanaf september zal het theaterdebuut van de Prinsessia-prinsessen ook te zien zijn in de Vlaamse theaters.

De Prinsessen hebben naast hun lessen in het prachtige Prinsessia héél hard gerepeteerd om van hun theaterdebuut een sprankelend en koninklijk spektakel te maken. In ‘De droomtroon’ krijgen de prinsessen een cadeautje van Kok Basiel: een echte droomtroon. Als je op deze troon in slaap valt, heb je de allermooiste dromen. Maar wanneer de prinsessen dit proberen, eindigen hun mooie dromen elke keer in nachtmerries… Lukt het om te achterhalen wie of wat hun dromen verstoort? En zullen zij ooit nog een keer kunnen dromen zonder slecht einde?

Na de voorstelling maken Roos, Iris, Linde, Violet en Madeliefje eventjes tijd om met alle prinsen en prinsesjes in de zaal op de foto te gaan.

In Nederland loopt de theatertour nog tot 5 juni. Vanaf zaterdag 10 september tot en met zaterdag 5 november zal de show te zien zijn in Gent, Hasselt, Oostende en Antwerpen. Meer info over deze show is te vinden in onze Plopsabase.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *