HOTEL 13: een nieuwe dagelijkse soap op Nickelodeon

In september presenteren Studio 100, Studio 100 Media en Nickelodeon Northern Europe het gloednieuwe jeugdprogramma ‘Hotel 13’. “Hotel 13 is op dit moment de grootste en omvangrijkste productie in eigen beheer van kinderzender Nickelodeon in Noord-Europa”, laat Studio 100 weten in een persbericht.

‘Hotel 13’ speelt zich af in een Jugendstil-hotel aan zee. Tijdens de zomervakantie ontmoeten zes verschillende tieners elkaar in het hotel. Eén van de jongeren krijg een bericht om opzoek te gaan naar kamer dertien. Een zoektocht die moeilijker blijkt te zijn dan verwacht, want de kamer bestaat niet. De serie vertelt een verhaal vol vriendschap, plezier en liefde!

Hans Bourlon en Gert Verhulst van Studio 100: “Hotel 13 past uitstekend in het programma-aanbod van Studio 100. Met sterke producties in eigen beheer, zoals onder meer Het Huis Anubis en Hotel 13, willen wij onze positie op de Europese en internationale markt versterken en uitbreiden. We kijken alvast vol verwachting uit naar de avonturen van de tieners in Hotel 13.”

Het eerste seizoen van Hotel 13 omvat 120 afleveringen, van ruim 12 minuten per aflevering. De Duitstalige versie wordt voor de landen Duitsland, België, Nederland, Denemarken, Zweden, Zwitserland en Oostenrijk geproduceerd en vervolgens nagesynchroniseerd in de lokale talen. De opnames voor het nieuwe programma zijn op 2 april gestart in de hoofdzetel van Studio 100 in Schelle. De gebouwen die dienst doen als het exterieur van het hotel staan in Koksijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *