Studio 100 viert 20-jarig jubileum met unieke releases en “Feest” clip!

Enkele weken geleden werd het 20-jarig bestaan van Studio 100 uitbundig gevierd in Plopsaland De Panne met een groots feest en alle Studio 100-vrienden, maar het feestjaar is nog lang niet voorbij!

Vandaag brengen alle Studio 100-figuren samen het speciale feestnummer Feestje! met videoclip uit! De single is vanaf vrijdag 2 september te downloaden via iTunes.  De “Feest” clip zie je vandaag vanaf 18 uur op Studio 100 TV en wordt dan ook op YouTube geplaatst!

De voorbije weken hebben de fans via studio100.com/tv massaal gestemd op hun 3 favoriete Studio 100-liedjes! Vanaf 16u50 kan je deze ultieme Studio 100 Top 20 bekijken op Studio 100 TV met als kers op de taart  de “feest” clip. K3, Lolly Lolbroek, Piet Piraat, Mega Mindy en Flin & Flo tellen alvast af naar de lancering van hun “feest” clip. Bekijk hier hun boodschappen.

feestje

Unieke Studio 100 verzamel DVD box en album

Bovendien brengt Studio 100 op 16 september een unieke collectie uit die bestaat uit de 20 beste dvd’s van de afgelopen 20 jaar. Dat wordt dus genieten van klassiekers als onder anderen Het Huis Anubis, Mega Mindy, Kabouter Plop, Samson & Gert en K3, maar ook gloednieuwe DVD’s  zoals Ghost Rockers “On Tour” en Lolly Lolbroek “Verliefd”!

Als kers op de slagroomtaart verschijnt op 21 oktober een speciaal Studio 100 album met de 20 beste nummers van de afgelopen 20 jaar. Dat wordt dus mee zingen, dansen en feesten met deze unieke releases van al je favoriete Studio 100-figuren!

dvd

De Grote Sinterklaasshow

Op 3 en 4 december zetten Sinterklaas en Zwarte piet naar goede gewoonte het Sportpaleis weer helemaal op stelten met de enige echte Grote Sinterklaasshow! Het belooft één groot feest te worden met al jouw Studio100-vrienden: natuurlijk met Klaasje, Marthe en Hanne van K3, Ghost Rockers, Prinsessia en Rox! Maar ook met Mega Mindy, Bumba, Samson & Gert, Piet Piraat en zijn kornuiten, de Ploppertjes én Maya. En we hebben ook groot nieuws, want er komen ook heel wat nieuwe figuren! Voor de allereerste keer zullen ook Nachtwacht en Lolly Lolbroek erbij zijn!

Tickets en info via studio100.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *