Opnames ‘Samson & Gert Zomerpret’ gestart

Vandaag zijn bij Studio 100 te Schelle de opnames gestart van de gloednieuwe reeks van Samson & Gert. In ‘ Samson & Gert Zomerpret’ gaan Samson en Gert samen met hun drie beste vrienden op vakantie op een camping.

In juni kondigden Koen Crucke en Gert Verhulst aan dat er plannen waren voor gloednieuwe afleveringen van Samson & Gert. Begin deze maand verklapte Koen Crucke dat de opnames zouden plaats vinden gedurende de hele maand november.

Zopas maakte Ketnet bekend dat de opnames van de nieuwe afleveringen vandaag van start zijn gegaan, en dat de nieuwe reeks de naam ‘Samson & Gert Zomerpret’ heeft gekregen. De reeks moet rond de zomer van 2017 in première gaan op Ketnet.

samsonengert_2017

In de reeks ‘Zomerpret’ verblijven Samson en Gert met hun vrienden de Burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto op een camping. Daar beleven ze allerlei avonturen. Aan de receptie van de camping zit Jaap Mengelmoes, een neef van Joop Mengelmoes, de vroegere  buurman van Samson en Gert. Jaap Mengelmoes wordt gespeeld door Marc-Marie Huijbregts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *