Notice: Undefined variable: crew in /home/deb69870n5/domains/studio100fan.nl/public_html/wp-content/plugins/plopsabase/inc/tpl_content.php on line 208

"Het Mysterie van het Verborgen Symbool"

- Theatershow van Het Huis Anubis 2010 -

Sterre, Pim, Anastacia, Marcel en Raphaël zien op televisie een nieuwsbericht over een oude Keltische steen die uit het Romeins Museum is ontvreemd. De steen is het Keltisch Levenswiel met de 5 ringen en staat symbool voor een Magische Wereld. Het is volkomen onduidelijk hoe deze steen gestolen kan zijn, er zijn nergens sporen van braak gevonden. De verslaggever vertelt dat de gestolen steen ooit door de Romeinen is meegenomen gedurende hun plunderingen in Engeland en vele jaren later in het museum terecht is gekomen.

De vijf lezen in een boek over Keltische magie dat de steen uit twee delen bestaat en dat deze twee delen herenigd moeten worden om de Magische Wereld te laten bestaan. Wanneer de steen in twee stukken is, zullen de krachten uit de Magische Wereld afnemen en uiteindelijk verdwijnen waardoor wonderen niet meer zullen bestaan.

Wanneer een vreemde man een pakketje brengt slaat de verwarring toe. Dit pakketje bevat de helft van de Keltische Steen. De steen die gestolen is uit het museum! Wanneer ze alle vijf hun hand op de steen leggen gebeurt er iets vreemds… ze belanden in een bijzondere wereld, de Magische Wereld. Ze gaan op zoek naar de andere helft van de steen. Zal het de Vijf van het Magische Zwaard lukken de steen te herenigen en ervoor te zorgen dat wonderen blijven bestaan?Nog niet beschikbaar. Nog niet beschikbaar.
Nog niet beschikbaar. Nog niet beschikbaar.Nog niet beschikbaar.
Nog niet beschikbaar.

ReactiesBeste bezoeker,
Op dit moment zit onze Plopsabase nog in een bèta-stadium. Dat wil zeggen dat het kan zijn dat de informatie op bepaalde pagina's nog niet compleet is of dat er zaken zijn die nog niet helemaal naar behoren werken.
Wij vragen hiervoor je begrip.
Zoeken in de Plopsabase: