Notice: Undefined variable: crew in /home/deb69870n5/domains/studio100fan.nl/public_html/wp-content/plugins/plopsabase/inc/tpl_content.php on line 208

"Plop en het Sprookjesboek"

- Theatershow van Kabouter Plop -

Als Klus op een dag een brief aankrijgt met daarin een noodkreet van ‘Storm de boekenworm’, vertrekken de kabouters meteen om hun oude vriend uit de nood te helpen. In het huis waar hij woont is er namelijk iemand ontzettend droevig . Wie is er beter in staat dan de kabouters om op een droevig gezicht terug een glimlach te toveren.

Uiteindelijk blijkt het Sprookjesboek droevig te zijn omdat er nog nooit iemand aan hem een sprookje heeft voorgelezen. In geen tijd vertellen de kabouters samen met het publiek een uniek sprookje vol interactie, humor en verkleedpartijen. Maar is dit ook genoeg om het sprookjesboek terug te laten lachen?Nog niet beschikbaar. Nog niet beschikbaar.
Nog niet beschikbaar. Nog niet beschikbaar.Nog niet beschikbaar.
Nog niet beschikbaar.

ReactiesBeste bezoeker,
Op dit moment zit onze Plopsabase nog in een bèta-stadium. Dat wil zeggen dat het kan zijn dat de informatie op bepaalde pagina's nog niet compleet is of dat er zaken zijn die nog niet helemaal naar behoren werken.
Wij vragen hiervoor je begrip.
Zoeken in de Plopsabase: