K3 zoekt K3

Na 180 liedjes, 19 albums, 2 miljoen showbezoekers, 5,5 miljoen cd's en dvd's en ontelbare veroverde kinder- harten nemen Karen, Kristel en Josje afscheid van K3. Maar niet zonder samen met heel Vlaanderen en Nederland drie waardige opvolgsters aan te duiden. In K3 Zoekt K3 maken enthousiaste meiden kans om hun grote droom in vervulling te zien gaan. Een plekje in de nieuwe K3 krijg je echter niet zomaar in de schoot geworpen. Zowel juryleden Karen, Kristel, Josje en Gert Verhulst als een publieksjury van kinderen, mama's, papa's en grootouders beslissen mee. Wie sturen zij door naar de bootcamp? Wie krijgt een felbegeerde plek in de liveshows? En welke drie meiden mogen zich uiteindelijk de nieuwe K3 noemen? K3 Zoekt K3 wordt een zinderende zoektocht die Vlaanderen en Nederland tien weken lang in de ban zal houden.

Lauren De Ruyck

Lauren De Ruyck is een Vlaamse zangeres en actrice. Ze werd bekend door haar deelname aan Junior Eurosong en als Lauren in Galaxy Park. Tijdens haar auditie op "Je hebt een vriend' wist Lauren vocaal te overtuigen en tijdens de bootcamp wist ze de harten van de kinderjury voor zich te winnen, wat haar een wildcard voor de eerste liveshow opleverde.

Bekijk het medewerkersprofiel

Lisa Michels

Lisa Michels is een Nederlandse danseres, model en zangeres. Ze genoot een opleiding voor allround performer en een dansopleiding. In het verleden was Lisa reeds te zien in verschillende reclamecampagnes en deed zij mee aan Fox Kids live in Ahoy.

Bekijk het medewerkersprofiel

Nora Gharib

Nora Gharib is een Antwerps fotomodel. Tijdens haar auditie blies ze het publiek en de jury's omver, menig jurylid was verbaasd dat Nora geen podiumervaring had. Tijdens de bootcamp ontpopte Nora en werd een ruwe diamant beetje bij beetje een briljant.

Bekijk het medewerkersprofiel

Suzan de Reus

Suzan de Reus is een Nederlandse zangeres. Suzan groeide op in het café van haar ouders waar ze regelmatig optrad met haar coverband. Haar auditie kwam volgens jurylid Gert Verhulst bouwvakkerig over, maar ze wist met haar stem de jury te overtuigen. Ook tijdens de bootcamp wist Suzan te blijven presteren, wat haar een ticket voor de eerste liveshow opleverde.

Bekijk het medewerkersprofiel

Marthe De Pillecyn

Marthe De Pillecyn is een Vlaams podiumbeest en studente kinderverzorging. Zij is misschien de jongste van de groep, maar is één van de kandidaten met het meeste podiumervaring. Marthe zingt al meer dan 8 jaar in het Studio 100 koor, maar is nu klaar om op de voorgrond te treden.

Bekijk het medewerkersprofiel

Klaasje Meijer

Klaasje Meijer is een Nederlandse muzikante die en opleiding genoot aan het Amsterdamse conservatorium. De bootcamp verliep voor Klaasje niet altijd van een leien dakje, maar Klaasje bleef doorzetten en zichzelf verbeteren, en wist hierdoor een knappe prestatie neer te leggen die haar naar de liveshows bracht.

Bekijk het medewerkersprofiel

Volg Studio100fan.eu op Facebook

Demi Matenahoru

Demi Matenahoru is de stoere chick van de groep. Tijdens haar auditie was de jury verdeeld, maar tijdens de bootcamp wist Demi ook de twijfelende juryleden te overtuigen van haar K3-factor, en kreeg ze samen met Hanne en Jindra een wildcard voor de eerste liveshow van de vakjury.

Bekijk het medewerkersprofiel

Zoeken in de Plopsabase:

Hanne Verbruggen

Hanne Verbruggen is een Vlaamse scoutleider. Tijdens de bootcamp bloeide de onervaren jongedame open en wist ze de harten van kijkend Vlaanderen en Nederland voor zich te winnen. Ze kreeg dan ook van de kijkers een wildcard voor de tweede liveshow.

Bekijk het medewerkersprofiel

Jindra van Schaijk

Jindra van Schaijk is een Nederlandse musicalactrice. Ze wist tijdens haar audities de jury's in een mum van tijd te overtuigen. Jindra voelt zich op een podium thuis. Haar ambitieuze houding zorgde voor heel wat kritiek op de sociale media, maar Jindra bleef knokken en wist tijdens de eerste liveshow toch de harten van het publiek te winnen, en werd uiteindelijk door het publiek naar de tweede liveshow gestuurd.

Bekijk het medewerkersprofiel

Laura Aussems

Laura Aussems is Vlaamse musicalactrice. Tijdens de eerste auditieaflevering wist ze de jury te overtuigen met het nummer 'Eyo'. Ook haar hoge K3-factor maakte van haar één van de publieksfavorieten. Groot was dan ook het verdriet toen Laura de wedstrijd moest verlaten na de eerste liveshow.

Bekijk het medewerkersprofiel