Notice: Undefined variable: crew in /home/deb69870n5/domains/studio100fan.nl/public_html/wp-content/plugins/plopsabase/inc/tpl_content.php on line 208

"AbraKOdabra en de duivel in het doosje"

- Theatershow van AbraKOdabra -

De opa van Kobe, de grote Kobini, was de grootste goochelaar van de wereld. Jarenlang werkte hij in het geheim aan zijn ultieme goocheltruc, de truc die alle andere trucs moest doen vergeten: 'het mysterie van het dansende doekje'. Maar net voordat hij deze truc voor de eerste keer wilde vertonen, stierf hij aan een mysterieuze dood.

Als de assistente van Kobe komt klagen dat ze niet meer elke avond in 2 wil worden gezaagd, grijpt Kobe zijn kans! Hij wil de truc doen waar zijn opa nooit in is geslaagd!

Maar komt hij op tijd achter het geheim? Steekt de grote Cardini hier geen stokje voor? En durft hij eindelijk aan zijn assistente te vertellen dat hij verliefd op haar is?

Kom het zelf ontdekken in deze unieke voorstelling vol spanning, humor en vooral magie!Nog niet beschikbaar. Nog niet beschikbaar.
Nog niet beschikbaar. Nog niet beschikbaar.Nog niet beschikbaar.
Nog niet beschikbaar.

ReactiesBeste bezoeker,
Op dit moment zit onze Plopsabase nog in een bèta-stadium. Dat wil zeggen dat het kan zijn dat de informatie op bepaalde pagina's nog niet compleet is of dat er zaken zijn die nog niet helemaal naar behoren werken.
Wij vragen hiervoor je begrip.
Zoeken in de Plopsabase: