Notice: Undefined variable: extern in /home/deb69870n5/domains/studio100fan.nl/public_html/wp-content/plugins/plopsabase/inc/inc_id_profiel.php on line 211

Notice: Undefined variable: extern in /home/deb69870n5/domains/studio100fan.nl/public_html/wp-content/plugins/plopsabase/inc/inc_id_profiel.php on line 452

"Maxine Janssens"

Maxine Janssens (geboren op 22 november 2001) is een Vlaamse danseres en actrice. Ze werd bekend door haar hoofdrol in de reeks Kosmoo.

    • Naam:Maxine Janssens
    • Geslacht:  Vrouw
    • Geboortedatum: 22 november 2001 (18 jaar)
    • Geboorteplaats: Blaasveld (Vlaanderen)
    • Nationaliteit: Belgisch
Maxine Janssens werd geboren op 22 november 2001 in het Antwerpse Blaasveld. Op 4-jarige leeftijd startte ze haar dansopleiding aan de 'Dansstudio Ijvi Hagelstein', waar ze deel uitmaakt van de 'Young Artist Academy'. Ze danste mee in verschillende Samson & Gert Kerstshows en in de grote K3-shows in Ahoy en het Sportpaleis.

Haar acteerdebuut maakte ze in de Spektakel-Musical 14-18 als Kleine Anna in Groep Groen. In 2016 had ze haar eerste grote rol te pakken als Ellis Andersen in Kosmoo.Vergroten Klik op de afbeelding voor een vergrotingNog niet beschikbaar.Nog niet beschikbaar.

Nog niet beschikbaar.

ReactiesBeste bezoeker,
Op dit moment zit onze Plopsabase nog in een bèta-stadium. Dat wil zeggen dat het kan zijn dat de informatie op bepaalde pagina's nog niet compleet is of dat er zaken zijn die nog niet helemaal naar behoren werken.
Wij vragen hiervoor je begrip.
Zoeken in de Plopsabase: