"Ghost Rockers - Voor altijd"

'Ghost Rockers - Voor altijd' is de allereerste bioscoopfilm van Ghost Rockers. De film zal in Nederland in premi?re gaan op 14 december 2016 en in Vlaanderen op 21 december 2016.

Wanneer Jonas' oma overlijdt, erft hij twee vreemde voorwerpen. De Ghost Rockers ontdekken al snel dat ze behoren tot een puzzel van vijf stuks, de 'Vijf Elementen' en nog belangrijker: dat net die voorwerpen er volgens de legende voor zorgen dat ze contact hebben met de Freebirds. Maar... er zijn kapers op de kust die de voorwerpen maar wat graag in hun bezit zouden krijgen om met de geesten van overledenen te kunnen praten. Het is dan ook alle hens aan dek voor de Ghost Rockers, want als ze de elementen verliezen, verliezen ze ook het contact met de Freebirds... en dat zou wel eens het einde van de Ghost Rockers kunnen betekenen...Nog niet beschikbaar. Nog niet beschikbaar.
  • Algemene details
    • Première: 14 december 2016
    • Lengte: ca. 92 minuten
Nog niet beschikbaar.

Nog niet beschikbaar.


ReactiesBeste bezoeker,
Op dit moment zit onze Plopsabase nog in een bèta-stadium. Dat wil zeggen dat het kan zijn dat de informatie op bepaalde pagina's nog niet compleet is of dat er zaken zijn die nog niet helemaal naar behoren werken.
Wij vragen hiervoor je begrip.
Zoeken in de Plopsabase: