Notice: Undefined variable: crew in /home/deb69870n5/domains/studio100fan.nl/public_html/wp-content/plugins/plopsabase/inc/tpl_content.php on line 208

"K3 in de ruimte"

- Theatershow van K3 -

Na het ongeziene succes van hun eerste tour, staan Hanne, Marthe en Klaasje te popelen om opnieuw op tournee te gaan door Vlaanderen en Nederland!

De kleuren van de regenboog zijn plotseling verdwenen! Zonder mooie kleuren kan K3 onmogelijk een vrolijke show geven. Met de hulp van Captain Space probeert K3 de kleuren terug te halen op de planeten Amoria, Smilus en Njammie. Maar daar is heel veel liefde, plezier en energie voor nodig? Gaat het K3 lukken om alle kleuren van de regenboog weer bij elkaar te krijgen?Nog niet beschikbaar.Vergroten Klik op de afbeelding voor een vergrotingNog niet beschikbaar. Nog niet beschikbaar.Nog niet beschikbaar.
   K3 in de Ruimte

  Gerelateerde pagina's

  • Merchandise: K3 in de Ruimte (2017)
  • Merchandise: K3 in de Ruimte (2017)
  • Video: Wij gaan op tour doorheen Vlaanderen en Nederland! (2016)

  ReactiesBeste bezoeker,
Op dit moment zit onze Plopsabase nog in een bèta-stadium. Dat wil zeggen dat het kan zijn dat de informatie op bepaalde pagina's nog niet compleet is of dat er zaken zijn die nog niet helemaal naar behoren werken.
Wij vragen hiervoor je begrip.
Zoeken in de Plopsabase: