"Plop en de Kabouterbaby"

Wanneer een konvooi van circuskabouters door het bos rijdt, valt er een mandje van één van de aanhangwagens. Het mandje komt in een beek terecht en drijft weg van het konvooi. In het mandje ligt de baby van de kabouterclowns…

Even later vindt Kabouter Lui het mandje. Hij is meteen dol op de baby en wil voor hem zorgen, dus hij trekt ermee naar zijn kaboutervrienden. Plop is echter heel fanatiek bezig met het maken van een nieuwe soort Plopkoek. Binnenkort komt de proefkabouter immers naar het Kabouterbos, en Plop wil door hem erkend worden als ‘fijnproefkabouter’.

Plop wil daarom nu vooral met rust gelaten worden en heeft geen oren naar het verhaal van Lui. Door een paar misverstanden denkt Plop dat Lui ook zijn eigen koeken aan het maken is. Lui denkt op zijn beurt dat Plop kabouterbaby’s in zijn koeken wil verwerken. Daarom houdt Lui de baby zoveel mogelijk verborgen voor Plop. Hij zal zelf wel voor de baby zorgen, wat de nodige hilarische toestanden met zich meebrengt.

Krijgt Plop het getuigschrift van de fijnproefkabouter? Blijft de baby bij onze kaboutervienden? En wordt Lui niet moe van de Kabouterbaby? Vragen die hun antwoord krijgen in de achtste Plopfilm “Plop en de Kabouterbaby”.Nog niet beschikbaar.
Nog niet beschikbaar.
  • Algemene details
    • Première: 9 december 2009
    • Lengte: ca. 70 minuten
Nog niet beschikbaar.

Nog niet beschikbaar.


ReactiesBeste bezoeker,
Op dit moment zit onze Plopsabase nog in een bèta-stadium. Dat wil zeggen dat het kan zijn dat de informatie op bepaalde pagina's nog niet compleet is of dat er zaken zijn die nog niet helemaal naar behoren werken.
Wij vragen hiervoor je begrip.
Zoeken in de Plopsabase: