Notice: Undefined variable: crew in /home/deb69870n5/domains/studio100fan.nl/public_html/wp-content/plugins/plopsabase/inc/tpl_content.php on line 208

"Toveren Tour"

- Concert van K3 -

Karen, Kristel en Kathleen kunnen het niet eens worden over hun vakantiebestemming. Karen wil naar Italië, Kristel naar Frankrijk en Kathleen wil lekker gaan zonnen in Spanje. Boos pakken ze hun koffers om elk hun eigen weg te gaan. Kristel kan echter haar koffer niet vinden. Er staat wel een koffer op het podium. Ze maken de koffer open en vinden een oud boek waarin Carolus van Barkenstein zit opgesloten. Hij heeft een geschenk voor K3: 'het grootste geluk dat er bestaat'. Hiervoor moeten ze wel drie moeilijke proeven uitvoeren. Zullen ze deze opdrachten goed volbrengen en erachter komen wat het grootste geluk dat er op aarde is?Nog niet beschikbaar. Nog niet beschikbaar.
Nog niet beschikbaar.
  • De Toveren Tour was vanaf 30 juli 2002 maar liefst 3 weken te gast in het toenmalige Afas Circustheater te Scheveningen. In totaal werden er 54 voorstellingen van de Toveren Tour gespeeld.
Nog niet beschikbaar.
Nog niet beschikbaar.

ReactiesBeste bezoeker,
Op dit moment zit onze Plopsabase nog in een bèta-stadium. Dat wil zeggen dat het kan zijn dat de informatie op bepaalde pagina's nog niet compleet is of dat er zaken zijn die nog niet helemaal naar behoren werken.
Wij vragen hiervoor je begrip.
Zoeken in de Plopsabase: