Notice: Undefined variable: crew in /home/deb69870n5/domains/studio100fan.nl/public_html/wp-content/plugins/plopsabase/inc/tpl_content.php on line 208

"K3 en de Wondermachine"

- Theatershow van K3 -

Karen, Josje en Kristel hebben ook dit jaar weer een spetterende show voorbereid. Bij de start van de show merken de meiden dat er een vreemde machine op het podium staat… een machine die er tijdens de repetities niet stond. De verwarde professor Swartzwald geeft aan dat het een machine is die je laat veranderen in wat je maar wil en waarmee je doorheen de tijd kan reizen. De machine staat er omdat er daags na het optreden een voorstelling is voor professoren die de machine komen bekijken.

Omdat de machine nog niet helemaal op punt staat, moeten Josje, Kristel en Karen aan professor Swartzwald beloven dat ze niet aan de machine zullen komen. Zou het lukken om aan de drang te weerstaan? Veranderen in wat je maar wil, klinkt als muziek in de oren bij de meiden…Nog niet beschikbaar. Nog niet beschikbaar.Nog niet beschikbaar. Nog niet beschikbaar.Nog niet beschikbaar.
Gerelateerde pagina's

  • Video: Lollypopland (K3 en de Wondermachine) (2013)

ReactiesBeste bezoeker,
Op dit moment zit onze Plopsabase nog in een bèta-stadium. Dat wil zeggen dat het kan zijn dat de informatie op bepaalde pagina's nog niet compleet is of dat er zaken zijn die nog niet helemaal naar behoren werken.
Wij vragen hiervoor je begrip.
Zoeken in de Plopsabase: