"Plop en de Pinguïn"

Op een winterdag krijgen Kabouter Plop en zijn vrienden bezoek in de melkherberg. Is het een olifant? Een giraf? Of een verdwaalde ijsbeer? Als Snorre, de Poolkabouter aanklopt bij de kabouters wordt al snel duidelijk met welk vreemd dier ze hier te maken hebben. Het is een pinguïn!

Pinki de Pinguïn werd ontvoerd op de Zuidpool door twee handlangers van Louise Appelboom, eigenares van Restaurant de Gouden Pollepel. Zij heeft pinguïns nodig voor haar exclusieve pinguïnsoep. Gelukkig kan Pinki ontsnappen, maar Louise wil na de mislukte vangst van haar handlangers terug naar de Zuidpool om er zoveel mogelijk pinguïns te halen.

Na het horen van dit verhaal besluiten Plop en zijn vrienden om Snorre en Pinki te helpen. Plop, Klus, Kwebbel en Lui bundelen hun kabouterkrachten en vertrekken naar de Zuidpool. Zal het hen lukken om alle pinguïns te redden van de ondergang?Nog niet beschikbaar. Nog niet beschikbaar.
  • Algemene details
    • Première: 17 oktober 2007
    • Lengte: ca. 69 minuten
Nog niet beschikbaar.

Nog niet beschikbaar.


ReactiesBeste bezoeker,
Op dit moment zit onze Plopsabase nog in een bèta-stadium. Dat wil zeggen dat het kan zijn dat de informatie op bepaalde pagina's nog niet compleet is of dat er zaken zijn die nog niet helemaal naar behoren werken.
Wij vragen hiervoor je begrip.
Zoeken in de Plopsabase: