"Piet Piraat en de Pompoenkoning"

De vier piraten willen Halloween vieren. Berend zal pompoensoep maken, maar Steven heeft al de pompoenen kapot gesneden. En een Halloweenfeest zonder pompoensoep is geen Halloweenfeest. De piraten besluiten om nieuwe pompoenen te halen op het pompoeneiland. Maar Steven houdt de piraten tegen. Hij toont hen de legende van de Pompoenkoning in het grote piratenboek. De legende vertelt dat al wie pompoenen steelt, veranderd wordt in een pompoen door de pompoenkoning, half mens half pompoen. Stien lacht de legende weg en wil pompoensoep en sleurt de piraten mee naar het Pompoeneiland. De piraten nemen nieuwe pompoenen mee op het eiland en keren zo snel mogelijk terug naar het schip. Maar ze zijn niet alleen terug gekeerd.

Als ze op het feest allemaal verkleed samen staan, ontdekken ze dat er één iemand te veel staat, iemand die heel veel lijkt op een Pompoenkoning. De piraten schrikken en gaan op de loop voor de Pompoenkoning. Maar de pompoenkoning wil de piraten helemaal niet veranderen in pompoenen. Hij is gewoon triest dat iedereen pompoenen komt stelen op zijn eiland, en hij nooit mag mee Halloween vieren. De piraten nodigen de Pompoenkoning uit om mee te vieren en ze maken er samen een geweldig Halloweenfeest van...Nog niet beschikbaar.
Nog niet beschikbaar.
  • Algemene details
    • Première: 5 oktober 2008
    • Lengte: ca. 26 minuten
Nog niet beschikbaar.

Nog niet beschikbaar.


ReactiesBeste bezoeker,
Op dit moment zit onze Plopsabase nog in een bèta-stadium. Dat wil zeggen dat het kan zijn dat de informatie op bepaalde pagina's nog niet compleet is of dat er zaken zijn die nog niet helemaal naar behoren werken.
Wij vragen hiervoor je begrip.
Zoeken in de Plopsabase: