"Piet Piraat en het Schotse spook"

Piet Piraat en zijn kornuiten varen met de Scheve Schuit een nieuw avontuur tegemoet wanneer Berend een brief via luchtpost krijgt. Blijkbaar heeft Berend van zijn verre Schotse grootoom "McBrokkenpap" een kasteel geërfd. De Scheve Schuit zet koers richting Schotland en Berend voelt zich helemaal Schots. Hij is vanaf nu McBrokkenpap.

Wanneer ze aankomen in Schotland blijken de Piraten niet de enige aanwezigen te zijn in het kasteel. In het kasteel wonen namelijk de Butler McDoedel en zijn dochter. Als die te weten komen dat Berend het kasteel heeft geërfd, zijn ze niet gelukkig. De butler en zijn dochter denken dat ze niet mogen blijven en ze vrezen ervoor dat Berend hen op straat zal zetten. En dan begint het plots te spoken… Misschien is het spook wel de geest van de overleden grootoom?Nog niet beschikbaar. Nog niet beschikbaar.
  • Algemene details
    • Première: 4 oktober 2009
    • Lengte: ca. 34 minuten
Nog niet beschikbaar.

Nog niet beschikbaar.


ReactiesBeste bezoeker,
Op dit moment zit onze Plopsabase nog in een bèta-stadium. Dat wil zeggen dat het kan zijn dat de informatie op bepaalde pagina's nog niet compleet is of dat er zaken zijn die nog niet helemaal naar behoren werken.
Wij vragen hiervoor je begrip.
Zoeken in de Plopsabase: