"Het verrassingsfeest"

Gert en Samson wonen precies 20 jaar in het dorp. Dat moet gevierd worden met een megacool, superknallend verrassingsfeest! Ook de afgevaardigde komt met een heel speciale gast. Maar als de burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto in een winkelcentrum feestspullen gaan kopen, botsen ze bijna op Samson en Gert. 'Oeps, die mogen ons niet zien!' fluistert de burgemeester. Maar wat doen Samson en Gert eigenlijk in dat winkelcentrum? Waarom koopt Gert al die mooie kleren? En waarom wil de afgevaardigde niet zeggen wie zijn speciale gast is? Het begin van een kat- en muisspel vol verrassingen...Wanneer de burgemeester en Van Leemhuyzen in het park aan het kijken zijn naar onkruid dat moet worden gewied, wordt de burgemeester gebeld door de Afgevaardigde van de Minister. Hij heeft het over Samson en Gert, die vandaag 20 jaar in het dorp wonen. De burgemeester zegt dat ze wel een feest zullen houden binnen een maand, maar de Afgevaardigde is al op weg naar het dorp met een zeer speciale gast. Daarom gaan ze samen met Alberto het verrassingsfeest meteen voorbereiden. Alleen, Alberto heeft meer trek in eten. Het drietal gaat snel naar het winkelcentrum om daar enkele spullen te kopen.

Ondertussen zijn ook Samson en Gert op weg naar het winkelcentrum, want Gert moet voor Marlène een mooie ketting kopen. Wanneer de twee groepen in het winkelcentrum zijn, doen Alberto, Van Leemhuyzen en de burgemeester de grootste moeite om niet herkend te worden door Samson en Gert. Dat is echter geen probleem meer, wanneer Samson en Gert worden opgesloten in de kelder van het winkelcentrum. Alleen... Hoe geraken ze nog uit deze kelder?

Even later staat op het grote plein een mooie kiosk ingericht en is de Afgevaardige al op weg naar het dorp toe. Wanneer hij aankomt, is er echter nog geen spoor van Samson en Gert te bekennen. De speciale gast staat op het punt weer te vertrekken, wanneer Alberto goed nieuws te melden heeft. De feestzwijntjes... Euh, varkentjes, komen eraan!
Nog niet beschikbaar.
  • Algemene details
    • Première: 30 oktober 2010
    • Lengte: ca. 30 minuten
Nog niet beschikbaar.

Nog niet beschikbaar.


ReactiesBeste bezoeker,
Op dit moment zit onze Plopsabase nog in een bèta-stadium. Dat wil zeggen dat het kan zijn dat de informatie op bepaalde pagina's nog niet compleet is of dat er zaken zijn die nog niet helemaal naar behoren werken.
Wij vragen hiervoor je begrip.
Zoeken in de Plopsabase: