"Mega Toby Special"

Migrain speelt samen met Toby en de rest van het dorp WO II na op het militaire domein. Ook Oma en Opa Fonkel zijn ingeschakeld. Oma mag de verpleegster zijn, terwijl Opa verantwoordelijk is voor realistische oorlogsgeluiden tijdens het spel. Opa heeft hiervoor zelfs een verbeterde en draagbare versie van zijn supercomputer Bliep meegenomen... in het geheim.

Er is slechts een deel van het militair domein toegankelijk voor dit oorlogsspel, want op het domein staat "Moeder Overste". Moeder Overste is een supercomputer die het hele land kan overnemen en besturen in geval van echte oorlog.

Boeven Hannes en Wannes willen de computer stelen. Wanneer Mieke op het afgesloten gedeelte van het militair domein komt om de computer te bewaken, merkt ze dat de twee boeven de computer in handen hebben. De twee boeven overmeesteren Mieke en nemen haar mee als gijzelaar. Opa Fonkel ziet geen andere oplossing om Toby in te schakelen. Het is Mega Toby tijd!Nog niet beschikbaar.
Nog niet beschikbaar.
  • Algemene details
    • Première: 6 februari 2009
    • Lengte: ca. 35 minuten
Nog niet beschikbaar.

Nog niet beschikbaar.


ReactiesBeste bezoeker,
Op dit moment zit onze Plopsabase nog in een bèta-stadium. Dat wil zeggen dat het kan zijn dat de informatie op bepaalde pagina's nog niet compleet is of dat er zaken zijn die nog niet helemaal naar behoren werken.
Wij vragen hiervoor je begrip.
Zoeken in de Plopsabase: