"Spring - Aflevering 5.38"

- Aflevering van Spring -

Dit is de 38ste aflevering van het vijfde seizoen van het tv-programma Spring. De aflevering werd voor het eerst uitgezonden op 23 maart 2007 op Ketnet.

Roxanne heeft een plan zodat ze van Steven verlost is. Karima en Emma bedenken een plan zodat David weet dat Karima gevoelens voor hem heeft, alleen draait dit niet helemaal uit zoals verwacht.Roxanne komt het bureau van Pia binnen om haar weg te lokken. Ze zegt dat er een rat in het toilet zit. Pia gaat kijken. Als Pia haar kantoor buiten is begint Roxanne rond te snuffelen. Pia gaat op zoek naar de rat in de toiletten. In de handtas van Pia vindt Roxanne de GSM van Pia. Op dat moment komt Pia haar kantoor terug binnengelopen. Roxanne verstopt snel de gsm. In de loft vertelt Karima aan Emma haar gevoelens voor David. Emma geeft haar de raad om een liefdesbrief te schrijven aangezien Karima het niet durft zeggen tegen David. Tijdens het trainen voor de bokswedstrijd gaat Jo te ver. Boksleraar Koen vindt dat hij geen controle heeft. Emma geeft Karima's brief af aan David. Leen is stapelverliefd op Pieter. Roxanne neemt ook de GSM van Leen. Karima is ongeduldig om Davids antwoord te weten. Plots wordt er aangebeld en ligt er een pakje van David voor de deur. In het pakje zit een ketting. Pia zoekt wanhopig haar GSM. Roxanne komt de balletzaal binnengelopen en zegt dat haar GSM gestolen is. Ze gaan bellen naar de GSM van Leen. Ze horen het geluid uit radio Spring komen. Ze vinden alle GSM's en beschuldigen Steven van diefstal. Karima gaat naar David toe. Ze toont de ketting. David zegt dat de ketting niet voor Karima bedoelt was maar voor Emma.
Nog niet beschikbaar.
 • Algemene details
  • Nummering: Seizoen 5 - Afl. 38 (#298)
  • TV-première: 23 maart 2007
  • Lengte: ca. 11:25 minuten
 • Titels
  • Nederlands: Spring - Aflevering 5.38
 • Eerste uitzenddata
  • Vlaanderen:
  • KETNET: Spring - Aflevering 5.38 - 23 maart 2007
Nog niet beschikbaar.Nog niet beschikbaar.

ReactiesBeste bezoeker,
Op dit moment zit onze Plopsabase nog in een bèta-stadium. Dat wil zeggen dat het kan zijn dat de informatie op bepaalde pagina's nog niet compleet is of dat er zaken zijn die nog niet helemaal naar behoren werken.
Wij vragen hiervoor je begrip.
Zoeken in de Plopsabase: